Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Νέα από το Καλοκαίρι


Το καλοκαίρι, φέτος, φέρθηκε παράξενα. Με κράτησε μακριά από πράγματα που ήθελα και που σκόπευα να κάνω. Κάπου με την ζέστη εξατμίστηκε ο προγραμματισμός μου, κάπου με παρέσυρε η θαλασσίτσα, όπως και να ‘ναι η ευθύνη είναι δική μου, τι φταίει το Καλοκαίρι;
Νομίζατε πως σας ξέχασα επειδή το καλοκαίρι δεν επικοινώνησα μαζί σας μέσα από το μπλογκ. Όσο όμως μάζευα στην Θάσο βότσαλα (θα με ζήλευε η Πηνελόπη!) σκεφτόμουν και ταξίδευα στο επόμενο βιβλίο. Ήρθα πίσω με ένα βουναλάκι «τέλεια» βότσαλα και ένα σωρό ιδέες. Δουλειά με φούντες για τον χειμώνα...

Μήπως διαβάσατε την DIVA Σεπτεμβρίου;
Αν ναι, τότε θα διαβάσατε πολλά και διάφορα για το παρελθόν του «Από δρυ παλιά κι από πέτρα» και ...το δικό μου παρελθόν. Το άρθρο επικεντρώθηκε στα πίσω από την αυλαία.
Ενδεικτικός ο τίτλος «Μια σκέψη-δρόμος!».

Ευπώλητο!
Για 7η συνεχή εβδομάδα το «Από δρυ παλιά κι από πέτρα» έχει τη θέση του στα ευπώλητα βιβλία, στις έγκριτες λίστες που δημοσιεύουν η «Καθημερινή της Κυριακής» και το «Βήμα της Κυριακής».
Οι λίστες δημοσιεύονται και στο site αυτών των εφημερίδων. Αν χάνετε το φύλλο της Κυριακής, μπορείτε να «πεταχτείτε» ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή της εβδομάδας.
Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους και τις φίλες του βιβλίου, που επιλέξατε να ταξιδέψετε το καλοκαίρι με το βιβλίο μου, που όταν τελείωσε το ταξίδι στην σελίδα 557 δυσκολευτήκατε όπως μου γράφετε να κατέβετε από τις σελίδες του(!), και που, πρόθυμα, το βοηθάτε να συνεχίσει το ταξίδι και προς τους δικούς σας φίλους.

15.000!
Η 6η ανατύπωση είναι γεγονός! 15.000 αντίτυπα βρίσκονται σε 15.000 χέρια, άρα (αυτό θέλω) σε 15.000 μνήμες και καρδιές.
Ο δρόμος για το «Από δρυ παλιά κι από πέτρα» δεν σταματάει εδώ. Τα 15.000 θέλω να πιστεύω πως είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός. Δεν έχει λόγο το βιβλίο να διακόψει το βάδην του, αφού το κάνει με κέφι και νιώθει ακούραστο.

5 σχόλια:

pavel είπε...

ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟ. ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΑΚΙ.

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙΑ.

Smaragdenia είπε...

θερμά συγχαρητήρια, πάντα τέτοια! Το αξίζει και με το παραπάνω.
Σμαραγδή

Κ. είπε...

Πρόσσω ολοταχώς λοιπόν!

Noelle Baxer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Noelle Baxer είπε...

Τώρα είναι η σειρά μου να ταξιδέψω... Με το νέο βιβλίο. Σας ευχαριστώ και τους 3.
Σμαραγδή, θα έρθεις στην Έκθεση Βιβλίου για να γνωριστούμε;