Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Αυτή την Κυριακή η "Νύχτα" στο Κέντρο της Αθήνας

Αυτή την Κυριακή, 21 Μαρτίου, το "Τη Νύχτα Που Γύρισε Ο Χρόνος" παρουσιάζεται σε μια κοτζαμάν εκδήλωση (έτσι θα το έλεγε η Σουλτάνα του βιβλίου).
Η δημοσιογράφος Αγγελική Κώττη διάβασε τη "Νύχτα" κι έχει, λέει, πολλά να πει και κάτι να αποκαλύψει, η συγγραφέας Ελένη Τσαμαδού θα "πιάσει" το βιβλίο από τη λογοτεχνική πλευρά που ξέρει καλά, ο Γιάννης Ρουσσιάς θα εκπροσωπήσει τη Λέσχη Ανάγνωσης "Ο Κήπος Των Μυστικών" και, με μεγάλη τιμή για την Σουλτάνα μου, θα μιλήσει επίσης η Γενική Γραμματέας της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών, και φιλόλογος, κα Γεωργία Χαριτίδου. Αποσπάσματα θα διαβάσει η εξαιρετική ηθοποιός Ζαχαρούλα Οικονόμου η οποία επιφορτίζεται τον δύσκολο ρόλο της Σουλτάνας.

Όλα αυτά θα συμβούν από τις 7:30μμ στο βιβλιοκαφέ "Έναστρον", στην οδό Σόλωνος 101, στάση μετρό "Πανεπιστήμιο".

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε μαζί μας.

7 σχόλια:

Mariela είπε...

Εκτός απροόπτου θα μας έχετε...
φιλιά

Κ. είπε...

Μακάρι να μπορούσα να έρθω ΝΟέλ μου, αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον ένεκα τέκνων. Η σκέψη μου θα είναι μαζί σας, και η συντροφιά μου φαίνεται εκλεκτή

Φιλάκια πολλά

Τέσυ Μπάιλα είπε...

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά! συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές! κατάφεραν να μας συστήσουν τη Σουλτάνα και να μας κάνουν να αρχίσουμε αμέσωςς το διάβασμα!
καλοτάξιδο και πάντα επιτυχίες!

Mariela είπε...

Θα συμφωνήσω κι εγώ ήταν όλα πάρα πολύ καλά, μου άρεσε ιδιαίτερα το κλείσιμο με τις φωτογραφίες!!
Καλοτάξιδη να είναι η Σουλτάνα σου και συγχαρητήρια σ όλους τους συντελεστές!!

Elena είπε...

Η Νύχτα σου, νύχτα μας. Κοινός και ο Χρόνος. Ευλογία σαν "γυρίζει". Εξαγνισμός. Κρίκοι που συνδέουν τις ζωές όλων μας τελικά. Οχι σαν αλυσίδες, σαν δεσμά. Οχι σαν βάρη. Μα σαν αρραβώνες. Σε σχέσεις -θαρρείς- συμφωνημένες, κανονισμένες από αναπάντεχες, απρόβλεπτες στιγμές. Νοέλ, θα ταξιδέψουμε μαζί με το καινούριο σου βιβλίο, στις μνήμες που αφήνουμε να ξαποστάσουν πίσω, όσο παλεύουμε την καθημερινότητά μας. Θα ταξιδέψουμε στις αφηγήσεις των δικών μας γιαγιάδων. Θ'αναπολήσουμε τις μυρωδιές, τις αγκαλιές και τα μαλώματα και των δικών μας μανάδων.
Θα θυμηθούμε την ιστορία μας.
Να είναι καλοτάξιδο το νέο σου παιδί. Σ'ευχαριστούμε που μας το σύστησες χθες.
Πολλά φιλιά. Ελένη-Λένα

Noelle Baxer είπε...

Χαίρομαι που λέτε πως περάσατε καλά. Η αλήθεια είναι ότι το είχα καταλάβει (!!), μην ξεχνάτε πως καθόμουν απέναντί σας και έβλεπα τα πρόσωπά σας. Αλλά άλλο είναι να σου το λένε!
Η προβολή των φωτογραφιών στο τέλος νομίζω κι εγώ πως "του πήγε". Αρχικά σκόπευα να δείξω λίγες ακόμα φωτογραφίες και τελευταία στιγμή έκανα πίσω. Σκεφτόμουν μήπως χαλάσω το "ζύγισμα" της εκδήλωσης. Την επόμενη φορά, Μαριέλα, θα σας "αποζημιώσω".

Ελένη-Λένα, μα τι ωραία που τα γράφεις!

Λίζα είπε...

Το βιβλίο σου είναι το βιβλίο που θα ξεκινήσω τώρα να διαβάζω...Είμαι στην ευχάριστη θέση να σου πω ότι κατάγομαι κι εγώ απ' την υπέροχη Καβάλα και ότι χαιρομαι ιδιαίτερα να μαθαίνω ότι η πόλη μας βγάζει ταλέντα!!!!Συγχαρητήρια εκ των προτέρων, αν και δεν έχω διαβάσει ακόμη το βιβλίο σου!!!!!